Truckpulling testdag in Nederhemert

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Het was eindelijk zover. Al jaren voor het VTN Truckpulling seizoen begint organiseert de vereniging oranje trouw Nederhemert een truckpulling testdag voor het echte seizoen begint. Hier kunnen de teams hun veranderingen testen voor het nieuwe seizoen. Echter was dit voor de VTN (vereniging truckpulling nederland) als 2 jaar geleden door dat nare virus. Hierdoor was de opkomst groter dan normaal Een goede 17 trucks hebben aangehaakt voor de hyproslee en hebben kunnen testen op de kleibaan.

Het was mooi om iedereen weer te zien en het was goed gezellig ondanks de kou. Een week geleden zaten we in ons T-shirt buiten en nu kon je het niet warm krijgen. Tevens waren er weer een paar nieuwe trucks en waren er weer oudgediende terug. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie dag.

Het gaat weer wat beloven met een mooie agenda voor de boeg. En volgende week trappen we af op Boeruhrock in Herwijnen. Ik hoop dit jaar weer mooie plaatjes te maken van de vele trucks. Het complete VTN klassement bestaat uit 4 klasses tegenwoordig. De 5 ton Supersport. 8,5 ton standaard xl , 8,5 ton sportrucks en de koningsklasse de 8,5 ton supersport. Samen een goede 38 trucks.


Meer artikelen over truckpulling kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *