Vlastuin viert feest met een unieke primeur: Volvo VT5


Eindelijk was het zover. Na dat ik (Erwin Visser, red.) vorig jaar bij Harbers al een lang chassis FH16 op de foto had gezet was het 14-05-2022 zover. Op een niet echt gemelde dag was het zover. Hendrik Vlastuin Truckopbouw Renswoude bestaat 20 jaar en er was een mooie dag.
Na maanden sleutelen was daar de Volvo Torpedo. Na uren gezelligheid was er een rustige periode en heb ik gevraagd of de auto op zondag buiten bleef staan. Maar dit was nog in twijfel. Maar toen kwam als je iemand kent die nog mag rijden mag je wel even weg om plaatjes te maken. Dit duurde welgeteld nog geen 2 minuten en we mochten even van de dam af. Hierbij ook mijn dank aan Hendrik Vlastuin voor het gunnen Piet Boelhouwer van (btts) en Hendrik Veldhuizen voor het ritje naar de fotolocatie. Al met al weer een top dag. waar ik een avondje truckpulling voor heb laten schieten. Maar zeg nou zelf. Het was het wel waard
Tekst en foto’s Erwin Visser. Meer Vlastuin artikelen kun je hier vinden, meer Volvo hier.

3 Comments

  1. Lucas Ensing 15 mei 2022 Reply
  2. Cliff van der Geugten 15 mei 2022 Reply
  3. T. Holwerda 15 mei 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *