Vrijdag de 13e: Scania R590 8×4 voor De Haan – Erwin Visser


Na 2 jaar geen levering feestje gehad te hebben bij de Haan was het vrijdag de dertiende mei van 2022 weer zover. Er werd 1 van de meerdere auto’s die dit jaar geleverd gaan worden geleverd. Uiteraard stonden buiten meerdere auto’s schoon opgesteld om de nieuwe aanwinst te verwelkomen. Ditmaal een Scania R590 8×4 speciaal transport trekker. Henk van Dasselaar is de bestuurder van de mooie aanwinst. We zijn zaterdagmorgen de polder in gegaan om foto’s te maken aangezien het vrijdag tot de late uurtjes gezellig was. Firma de Haan bedankt voor de gezelligheid en Henk voor de tijd. Op naar de volgende aanwinst maar weer.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *