Ginaf X5150F voor Albert van der Werf – Anne de Boer


Wie aan de weg timmert moet met goed gereedschap komen. Albert van der Werf uit Sumar doet dat met deze onlangs aangeschafte Ginaf X 5150 F. De maximale inhoud van de bak van deze kipperauto bedraagt 25 m3. Van der Werf was allang geen onbekende meer in de wereld van Overslag, Verhuur en Transport toen hij in 2018 zijn eigen bedrijf oprichtte. In datzelfde jaar fotografeerde ik zijn toen net aangeschafte Sennebogen overslagkraan op de loswal in Burgum. Daarmee zijn inmiddels al vele binnenvaartschepen verlost van hun vrachten. Met de aanschaf van deze Ginaf X 5150 F kipper timmert Albert verder aan zijn bedrijf.

Tekst en foto’s Anne de Boer. Meer GINAF zien? Dat kan hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *