Een Dakar DAF bij Kleyn van binnen bekeken


Het plan was vandaag (2 juni 2022) om bovenstaande Volvo FE Low Entry als slachtoffer te gebruiken voor een ‘van binnen bekeken’ blogpost. Het slechte nieuws: deze is al verkocht én afgeleverd voor ik hem met eigen ogen heb gezien (foto is van collega Frank Klijn). Het goede nieuws: terwijl ik vanochtend op de binnenkomst bij mijn werkgever Kleyn mijn wekelijkse ronde deed, kwam onderstaande DAF met een Dakar verleden binnen. Maak ik daar toch een van binnen bekeken blog van? Meer informatie kun je hier op de Kleyn site vinden. Hij is nog niet verkocht, maar wél al gereserveerd. Bij serieuze interesse breng ik je graag in contact met mijn collega’s van de verkoop.
Volvo FH 2nd genDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CFDAF 75CF

Meer rallytrucks kun je uiteraard vinden op rallytrucks.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *