Grove velt bomen met een Fällbach

Jan van Wees: “Uit mij thuis kantoor raam heb ik een pracht gezicht wat er allemaal in het oude dorp Maarssen binnen komt en weer uit gaat richting rondweg dus vrijdag zes mei 2022 had ik een collega aan de telefoon en er schiet een kraan voorbij zeg nog wat moet dat ding hier nu doen? Dus later op me fiets gestapt en ff maar zag geen giek in de lucht wel sporen van grote banden en verdomd daar staat het ding maar geen kraan het was een Grove chassis met een cabine dat was alles wat ooit een kraan was. Namelijk een Grove GMK 3050/1 volgens type plaatje..”
Jan, bedankt voor de geweldige foto’s van dit bijzondere apparaat!

One Response

  1. Martijn Duijndam 15 juni 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *