Eindelijk zelf een Hyzon gespot!

Nieuwe truckmerken zijn altijd leuk! Ik volg de ontwikkelingen rondom Hyzon dan ook al vanaf het begin op de voet. Het merk is hier op de blog ook al een paar keer voorbij gekomen, meestal met dank aan hun huisfotograaf Martin Vonk. Ik had ook al wel eens een Hyzon gezien, maar kon er op dat moment geen legale foto’s van maken. Toen ik op 9 juni 2022 vanaf werk naar huis reed, haalde ik het span uit dit artikel in de polder in! Vanaf de bijrijdersstoel van een rechtsgestuurde auto is het lastig fotograferen bij inhalen, en helaas vanaf de parkeerplaats Wellerzand ook, zo bleek even later. Maar hey, ik heb hem toch op de foto! Betere beelden volgen zonder enige twijfel binnenkort. Carl Holthausen wist te vertellen waarom deze schoonheid op reis was: hij was op de terugweg naar huis vanaf Reuthers Hydrogen event te Amsterdam.
Nooteboom diepladerNooteboom diepladerHyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250

2 Comments

  1. Lucas Ensing 11 juni 2022 Reply
  2. Haas 12 juni 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *