De Hardeman-snuit in Sint Jabik

Mercedes-Benz Sprinter
Onlangs kreeg ik een tip dat de door Vlastuin gebouwde Scania S650T van Hardeman Isolatie in Sint Jacobiparochie zou staan. Ik moest toch de deur uit dus het was een kleine moeite een stukje om te rijden. Met resultaat! Hij stond al vaker op deze website, maar nu heb ik hem ook met eigen ogen gezien, dat blijft toch het leukst. De eerste bakwagen met snuit die níét leuk is moet ik nog tegen komen. Ook de aanhangwagen is door Vlastuin gebouwd, na DAF en FTF is er nu dus weer een truckfabriek in Nederland waar je een compleet span kunt kopen!
Scania S650TScania S650TScania S650TScania S650TVlastuin onbekend/overigScania S650TScania S650TScania S650TScania S650TScania S650T
Surftip voor Vlastuin liefhebbers: de Vlastuin fans facebook-groep.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *