Renault GF231 als paardenbak

Renault Manager
Er zijn veel dingen die ik niet begrijp. Waarom je op een paard zou gaan zitten bijvoorbeeld. Hoe zou jij het vinden als een paard op jou gaat zitten? Maar goed, de mensen die de lol daar wel van in zien (de paarden waar ze op zitten hopelijk ook?) hebben wel vaak bijzondere trucks. Deze zijn ruwweg te verdelen in twee categorieën: spiksplinternieuwe op maat gemaakte voertuigen van alle luxe voorzien die elk weekend op een andere evenement staan en oude trucks die al door drie anderen afgedankt zijn en maar een paar keer per jaar uit de hoek van het erf komen. De Renault GF231 (dit type zou zich later door ontwikkelen naar de Renault Manager) uit 1984 die ik juni 2022 bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden spotte valt overduidelijk in die laatste categorie. Uitgerust met de brede versie van de club van vier cabine. Ik vind helemaal mooi!
Renault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault ManagerRenault Manager

Meer trucks voor paardentransport kun je hier vinden.

One Response

  1. Lucas Ensing 30 juni 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *