Mercedes-Benz G-klasse 6×6 als Breslau-special

We waren natuurlijk voor de rallytrucks bij de Breslau rally van 2022. Maar als je als personenwagenteam een Mercedes-Benz G-klasse 6×6 inschrijft heb je ook mijn aandacht! En dan niet een 6×6 om je miljonairsvriendjes in Dubai de loef mee af te steken, maar een echte Breslau-special, waar amper nog een G-klasse in te herkennen is! Wat een gaaf ding… Heel goed presteerde hij overigens niet, hij werd 17e van de 22 deelnemers in de open extreme autoklasse, hij is in etappe 4 uitgevallen. Sip! Maar hij wordt er niet minder gaaf van.
Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasse
In het pakketje persfoto’s zat ook een mooi beeld van dit voertuig, daar sluiten we mee af.
Mercedes-Benz G-klasse
Meer Mercedes-Benz G-klasse kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *