Verdeelstation Koarnjum: wat hebben we met jullie donaties gedaan? Deel II

Op 28 november 2021 kon je lezen wat we met jullie donaties aan Verdeelstation Koarnjum tot die datum hebben gedaan. In dit artikel kijken we naar de periode van 29 november 2021 tot en met 21 juli 2022.

Op 1 december 2021 deden we boodschappen bij de Aldi in Stiens en de Markthal in Berlikum.


Aldi.


Markthal.

2 december geprofiteerd van een aantal mooie aanbiedingen bij de Makro.De kleinste donaties zijn vaak het grootst: die komen 99 van de 100 keer van mensen die zelf dat kleine beetje eigenlijk niet kunnen missen en tóch nog anderen willen helpen. Deze kerstkaart heeft mij tot tranen toe geroerd.

De schoonfamilie vroeg wat ik voor kerst wilde. Donatie voor het verdeelstation natuurlijk! Een deel daarvan hebben we direct in Duitsland uitgegeven. Sommige producten zijn daar (flink) goedkoper dan in Nederland, andere zijn thuis überhaupt niet te koop.


Aldi Süd Möckmühl.


Lidl Möckmühl.

Naast een flink gevulde enveloppe vond ik ook een doos met bij Breitenöder in Widdern gekochte spulletjes onder de kerstboom.

Op 3 februari was ik bij de Makro in Leeuwarden en de Aldi in Sint Annaparochie.9 maart: Aldi Tijnjedyk Leeuwarden en Makro, ook in Leeuwarden.

19 maart waren we bij de Sligro in Leeuwarden.Op 11 april heb ik bij de Makro in Leeuwarden boodschappen gedaan.16 april inkopen gedaan bij de Markthal in Berlikum.

Op 21 mei hebben we boodschappen gedaan in Adenau, gecombineerd met een toch al gepland Nürburgringbezoek. Opvallend hoeveel goedkoper veel zaken in Duitsland zijn!


Lidl Adenau.Aldi Adenau.

Op 28 juni heeft Hanna bij de Aldi in Stiens de voorraad aangevuld.

Op 5 juli ben ik naar de Sligro in Leeuwarden geweest. Je kreeg daar 24 blikjes cola gratis, uiteraard heb ik direct van enkele aanbiedingen geprofiteerd om de voorraden aan te vullen.

Op 7 juli ging het naar de Aldi in Stiens, tussen de boerenblokkades door was de winkel bevoorraad, zodat die dag ook onze voorraad weer op peil was.

16 juli optimaal geprofiteerd van de aanbiedingen en voordeelhoek van de Makro in Leeuwarden.

Het (geanonimiseerde) excel bestand wat alle inkomsten en uitgaven uit de in dit artikel behandelde periode (29 november 2021 tot en met 21 juli 2022) op een rij zet:

Op zeer korte termijn gaan we weer een grote boodschappenronde doen. Bovendien wordt na de bouwvak (wanneer precies is nog onbekend) de opslagschuur gebouwd. Doneren? Dat kan via deze link.

One Response

  1. Roy Kerkhof 23 juli 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *