Erkin op Volvo FH500 voor Van Hooft – Erwin Visser


Vrijdag 26 augustus 2022 was het zo ver. Een auto die ik (Erwin Visser, red.) al een hele poos geleden op de foto had gezet bij Harbers in Barneveld. Toen al een indrukwekkende auto. Een Volvo FH500 Globetrotter 10×4, de auto was in die tijd al wel gespoten dus ik wist dat hij van Hooft Hoevelaken zou worden. Later werd dit ook bevestigt en wat voor kraan er op zou komen. De opbouw liep door en er verschenen wat schetsen en gegevens. De kraan die erop gebouwd zou worden gebouwd was een Erkin ER-225.000 A8 de grootste vouwkraan die er is in Europa of misschien zelfs wel de wereld.

CCH heeft de opbouw gedaan en met de rvs kisten en de van Hooft kleuren is dit een hele indrukwekkende auto. Vrijdagmiddag iets na 16:00 was het dan zover. De afgelopen week werd ik op de hoogte gehouden door 2 chauffeurs daar die ik ken dat het zover was. Het kwam qua tijd mooi uit en het was een mooie afsluiter van mijn vakantie. Hiervoor Jos en Bob bedankt voor het berichten en firma van Hooft bedankt voor de gastvrijheid.

Het zijn zover ik weet de eerste actiefoto’s dus ook wel een beetje uniek. Na een paar uur ben ik weer gegaan en heb de jongens bedankt. Want er werd bij de buurman ook nog een auto nat gemaakt. Aankomende maand valt er veel te vieren. Maar dat zien jullie vanzelf wel weer verschijnen.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *