Kipper Event in Markelo is zeker voor herhaling vatbaar!

Na het op een vrij laat moment aflassen van de TKD zetten de mannen van BIGtruck en bouwmachineweb samen met enkele belangrijke leveranciers uit de industrie de schouders er onder om een eigen kipper evenement te organiseren. Dit vond op 9 en 10 september plaats in de zandput van Van der Heiden bij Markelo. Gratis entree, niet aanmelden, gratis hapje en drankje en alsnog vooral de daadwerkelijke doelgroep die komt kijken in een ontspannen sfeer. Mooier kun je het als evenement niet hebben volgens mij. De TKD is normaal in de oneven jaren. Als ik heel lief kijk, organiseren jullie dan voortaan het Kipper Event in de even jaren? (Update: zonder dat ik lief hoefde te kijken besloot de organisatie tussen het moment van schrijven en het moment van publicatie in al dat dit inderdaad een tweejaarlijks evenement wordt in de jaren zonder TKD. Tot in 2024!!)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *