Martin Vonk zijn hoogtepunten van de IAA

De IAA in Hannover is alweer even voorbij. En jullie hebben hier op de site al heel wat foto’s voorbij zien komen. Maar het leek me ook wel even leuk om ook mijn foto’s te laten zien.

De IAA is altijd een geweldige beurs om te fotograferen. En dan met name vanwege de vele exoten. Bij de vorige edities hadden Mercedes en MAN/Scania een aantal bijzondere merken op de stands staan die je normaal nooit in Europa ziet, zoals Foton, Sinotruk en BharatBenz. Maar die waren er deze keer jammer genoeg niet bij.

Wel stonden er heel veel nieuwe merken op de beurs. Zoals Hyzon, Volta, Tevva, Quantron, Pepper, GreenGt, BYD, DW, Einride, Enginius en Nikola. Deze merken richten zich volledig op zero emissie (elektrisch en waterstof). Dus dat maakte veel goed. Maar ook de bekende merken hadden veel elektrisch en waterstof op hun stands staan. Dus al met al was het weer een hele interessante beurs!

Tekst en foto’s Martin Vonk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *