Ik werk verkeerd – Martijn Manrho

Giftdigger is niet alleen mijn (Martijn Manrho, red.) hofleverancier van bouwsteentjes maar ook van mijn favoriete motto, Werktverkeerd, ik ben de trotse bezitter van een prototype sticker gemonteerd op een stuk plastic met twee zuignapjes, de bus wordt fris gehouden door de lekker ruikende geurhangers met het werktverkeerd design en nu heb ik de set compleet met de werktverkeerd autosjaal.

Ik had deze een tijdje geleden al gekocht maar tijdens een iets te fanatieke poetsbeurt bleken de zuignapjes niet bestand tegen een combinatie van onbedoelde lompheid en een zware industriële stofzuiger zoals die te vinden is in een gemiddelde autowasstraat. Gelukkig zag Giftdigger mijn verdriet en stuurde me een nieuwe toe die nu op een wat veiligere plek hangt als eerst.

Werk je zelf ook verkeerd en wil je dat in je bus of vrachtwagen laten zien dan kun je het allemaal bestellen bij Giftdigger.


Disclaimer van Alex: zowel Martijn als ik zijn niet betaald voor dit artikel door wie dan ook. Martijn heeft enkel gratis vaantje gekregen ter compensatie van zijn noodlottige ontmoeting met de industriële stofzuiger. We zetten simpelweg graag een kleine sympathieke ondernemer in het zonnetje.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *