Zebra op reis, dag 1: Koarnjum (NL) – Loreley (D) – Genk (B)

Eerst hier klikken en met geluid aan kijken!

Zo. Door dit filmpje weet je wat een zebra is. Ik ben dus ook zo’n zebra. Samen met een andere zebra zou ik, via Mendig en Miskolc naar Albanië gaan. Helaas raadde de dokter van de zebra in kwestie af om nu te reizen. Een andere zebra, stuurde me vervolgens onderstaande knuffelzebra op, zodat ik (als pas gescheiden man) niet zo alleen ben. Dus deze zebra gaat mee! Waar naar toe? Op het moment van vertrek nog geen idee. Een doos pepermunt bij mijn ex-schoonmoeder (die nog net zo lief is als voor de scheiding <3 ) langs brengen en dan eens richting Kroatië denk ik? Dag 1 had ik toch gezelschap, even bij Loreley op bezoek geweest. Een deel van deze foto's is door Martine gemaakt.
Vroeg vertrek uit Koarnjum.

Dierenambulancekonvooi(tje).


Helmond.


Jan Lammers.

Zebra ging boodschappen doen.Moezeldalbrug.

Sankt Goar.

De Rijn over naar Sankt Goarhausen.


Loreley.

Belgische wegen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *