Zebra op reis, dag 3: Hockenheim (D) – Ingolstadt (D) – Blovice (CZ)

De dag (maandag 21 november 2022) begon met een heerlijk ontbijt in het hotel in Hockenheim. Daarna naar Sinsheim om een foto met Zebra te maken. Het museum en de winkel waren nog niet eens open! Scheelt weer geld en laadruimte. Vervolgens door naar de moeder en stiefvader van Hanna, laten merken dat ik écht bij ze langs blijf komen, ook na de scheiding, en een grote doos pepermunt achter gelaten. Vervolgens door naar Ingolstadt, het Audi museum bekeken en tot slot een hotel met bubbelbad in Blovice (Tsjechië) gevonden.

Uit het raam van mijn hotelkamer.

Hockenheim.De parkeerplaats langs de snelweg tegenover de Hockenheimring.

Zebra in Sinsheim: kus een Rus.


Sinsheim.

Beetje snelwegspotten.

Leuk kenteken.


Ingolstadt.


Uiteraard komen er eigen artikelen over het Audi Museum, de tijdelijke tentoonstelling en enkele van de (voor mij) leukste voertuigen in het museum. Hier alvast een klein voorproefje.

De plannen voor morgen? Ik denk dat ik hier in de buurt blijf. Maar dat weet ik morgen pas zeker.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *