Zebra op reis, dag 4: Blovice (CZ) – Kopřivnice (CZ)

Op dinsdagochtend 22 november 2022 word ik wakker in Blovice. Na het ontbijt maak ik een korte wandeling door het mooie stadje. Dan volgt een langere autorit. Via Plzeň en Ostrava eindig ik uiteindelijk in Tatra-stad Kopřivnice, waar ik net als tien en twintig jaar geleden weer in Hotel Tatra overnacht. Vandaag dus geen grenzen overgegaan! Wel ook in Kopřivnice een stadswandeling gedaan, dit keer een stuk langer en door het donker.


Uitzicht bij het wakker worden. Spot de SLK.
Cordoba met PMS.Shit… En van de Avia die er achteraan reed niet eens een mislukte foto…Inleverbak voor electronica.Tot zo ver Blovice.In Pilsen kon dit transport de bocht niet om naar Skoda, omdat de weg deels geblokkeerd was door een ongeval.
Als ik zelf niet scherp genoeg ben zijn de foto’s dat ook niet.Goed gezelschap.


Bizar toeval: deze ex Besselsen truck heb ik vorig jaar in Bratislava ook gefotografeerd.

Een vlietuigmuseum langs de snelweg, ook vol oude trucks! Helaas gesloten…Ik herkende het merk en model van deze truck vanaf de achterkant. Jij ook?

Dub nad Moravou.Brodek u Přerova.


Vlak voor Ostrava, voor het te donker werd.

Morgen? Eerst de twee Tatra musea rustig bekijken en dan maar eens afzakken naar het zuiden denk ik?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *