Zebra op reis, dag 5: Kopřivnice (CZ) – Bratislava (SK)

Wakker worden in hotel Tatra, wat een feest! Helaas was het ontbijt nog net zo slecht als 10 en 20 jaar geleden, dus net als toen naar de Albert er tegenover gegaan. Uiteraard de beide Tatra musea bezocht, voor ik af ging zakken naar het zuiden, waar ik nu (woensdag 23 november 2022) vanuit mijn hotel in Bratislava dit typ. Zelfde hotel als bij mijn vorige trip in deze regio vorig jaar, max inn bevalt me prima.


Zebra bij het Tatra Hotel.

Uitzicht uit mijn kamer. Als het niet mistig was geweest had ik de Tatra fabriek kunnen zien.

En als er geen plakplastic op het raam had gezeten had ik een Tatra kunnen zien.


Leuk spul op de parking van het hotel en de Albert.

Veel leuk spul op de zeshonderd meter naar het museum.Voorproefje Tatra Museum II.

Weer even aan de wandel.

Op de bouwplaats leer je meer dan in het klaslokaal.
Voorproefje Tatra Museum II.

Ook bij de Tesco leuk spul (en een fijne bistro).

Onderweg door Tsjechië.


De Tsjechoslovaakse grens bij Kùty.

Morgen? Brandweermuseum Budapest!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *