Zebra op reis, dag 9: Senj (HR) – Biograd na Moru (HR)

Normaal is dag 9 de dag dat ik thuis kom van vakantie. Maar doordat mijn ex tijdelijk weer in mijn huis woont en op de katten past houd ik het nu langer vol. Ben benieuwd hoe veel langer. Vandaag is het 27 november 2022, op 13 december is mijn eerste werkdag weer. Vandaag was erg intensief. De bergen in het begin van de route (Jadranska Magistrala) waren prachtig maar kwamen op vol vermogen binnen (autisten weten wat ik bedoel). Vlak voor Zadar ook nog een onverwachte en ongewenste ontmoeting gehad, die liep met een sisser af, maar koste wel veel energie helaas. De dag geëindigd in Hotel Medusa in Biograd na Moru.


Nachtelijk uitzicht vanaf mijn balkon.


Het hotel in Senj.


Echt zin om hier met een leuk offroadvoertuig bij omhoog te rijden.


VW Polo sedan!
TAM.
Acura Legend?


Het zee orgel van Zadar. Iedereen was erg lovend over deze stad, maar mij past hij niet: veelte elitair naar mijn smaak. Leek Monaco wel joh. Leuk als je er van houdt, maar laat mij maar lekker pauperen.


Dwarse burger die zijn schutting voor het plaatsnaambord bouwt. Ondanks dat dit niet bevorderlijk is voor mijn artikel over plaatsnaamborden in Kroatë, vind ik dit wel leuk.

Het eindpunt van de dag. Heerlijk gaar oostbokhotel. Blij dat ik niet in Zadar ben gebleven.

Morgen? Als ik energie terug heb gekregen vannacht eerst naar Split en dan verder naar het zuiden. Mocht de energie weg blijven zal ik bij Split omkeren om langzaam terug naar huis de gaan denk ik. Maar dat zijn de zorgen van morgen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *