Zebra op reis, dag 11: Makarska (HR) – Kastav (HR)

Vanochtend (dinsdag 29 november 2022) na een wederom goed ontbijt eerst naar de andere kant van de stad gegaan, naar aanleiding van de tip van de Kleyn agent voor Kroatië. Daarna door de bergen naar het noorden. Eerst binnendoor, later de snelweg gepakt. Veel moois gezien onderweg! Nu aangekomen in hotel Kukuriku, gevestigd in een stokoude school in het prachtige oude stadje Kastav, niet ver buiten Rijeka.


De dikke Chinees uit Rusland nu bij daglicht.


Geen idee wat dit inhoudt, maar als ik hier tijdens het seizoen ben wil ik meedoen!


De enige andere toeristen van buiten Kroatië in de stad?


En dan ineens in het midden van nergens, een sloperij. Krijgt een eigen artikel!

En dan ineens in het midden van nergens, een FAP. Krijgt een eigen artikel!


Volvo FE!


Iemand zin in een Bob Saget burger?


Rijles van Semafor! Zat geen grote witte hond achter het stuur.
TAM uit de Magirus-Deutz licentiebouw periode.


Er rijdt niet alleen maar oude rommel rond hier, maar het nieuwe spul zie ik thuis ook wel dus doe ik minder mijn best voor. Voor deze wel.


Iveco Zeta uit de productie van Zatava gok ik?


Ex NTM?


Elke keer als je uit een tunnel komt en weer aan de andere kant van een berg zit is het raden in welk seizoen je nu weer zit. Een paar keer lag er een flink pak sneeuw.

Nachtelijk uitzicht uit mijn hotelkamer.

De plannen voor morgen? Eerst, na wederom een tip van de Kleyn agent (thank you Vedran Roglic!) een Volvo F89 met special paint bekijken. En dan richting Slovenië waar ik de stad Koper wel eens nader wil bekijken. Vanaf daar kan ik naar Trieste, Ljubljana, of via Trieste naar Ljubljana.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *