De Unimog van Westbank Bus op Terschelling

Chris Scheepstra van Westbank Bus stuurde me dit op 9 augustus 2015: “In de bijlage de foto,s van onze unimog 416 doka. Ik heb deze unimog gekocht in Den Helder van straalbedrijf Schouten. Deze had hem voor de handel aangekocht van een bedrijf uit Warmenhuizen welke op hun beurt weer zaken doen met Shell. In 2013 Is de unimog 2 maanden lang in Warmenhuizen bij Bemo rail geweest voor revisie van remmen, uitlaat , carrosserie, verlichting en nog veel meer. Afgelopen mei te koop aangeboden via marktplaats en nu bij ons op Terschelling.
Bouwjaar is 1979 en is toen nieuw geleverd aan Shell door de toenmalige unimog importeur Hoegen Dijkhof uit Doetichem. Kilometer stand stond op 1365 zeer weinig vanwege het feit dat onze unimog op rails gereden heeft. Er heeft in het verleden achter op de laadbak ook nog een autolaadkraan gestaan.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *