Wobbe Reitsma presenteerde zijn nieuwe Kromhout boek – Tjitske van Lievenoogen

Gisteren presenteerde Wobbe Reitsma in Jouke van der Werff zijn Fries Transport Museum zijn nieuwste boek. Na Foden, Hogra en Terberg waren nu Kromhout en Verheul aan de beurt. De presentatie was alleen voor genodigden, één van die genodigden was Fokke van den Akker. Omdat deze verhinderd was mocht zijn partner, Tjitske van Lievenoogen, de honneurs voor hem waarnemen. Van haar kregen we bijgaande foto’s.

Tjitske: “Mooi verhaal, goed gezelschap en een prachtig kijk- en leesboek van 160 pagina’s.”


De verkoopprijs bedraagt Euro 34,95, inclusief verzendkosten. Heb je belangstelling stuur dan even een Email met naam- en adresgegevens naar de auteur : wobbereitsma@hotmail.com. Het boek is ook af te halen bij de auteur tijdens de NAMAC-beurs in Houten op 21 oktober 2023. Daarnaast is het boek ook te bestellen bij Uitgeverij De Alk en via de website van Transportboek.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *