Lezerspost deel 959

Er zaten weer diverse leuke foto’s in de mail die te leuk waren om niks mee te doen maar de karig voor een eigen artikel. Dan maar in de grote grabbelton met voor (lang niet) elk wat wils! Gastblog 959, heeft niks met Porsche te maken, ik heb het nageteld!Onze Finse correspondent Arjane Kerkhoven zette deze Sisu Polar (met Mercedes-benz cabine) op de foto.Erik Zalm stuurde elektrische Volvo’s van De Jong Zuurmond en Den Hartogh.


Erik Zalm: “BE-76-64 Charlie’s koffie en wijnbar. Van deze Ford Rhein moest ik even een foto maken.”


Erik Zalm: “Deze DAF kwam ik tegen op de Wereldhavendagen, zo te zien is den Otter trucks nu de eigenaar.”Marien van den Berg: “Gespot in Woerden vandaag”


Reinder Meijer: “Geen idee wie de eigenaar is maar heb hem tussen Joure en Heerenveen al meerdere malen gezien het afgelopen jaar.”


Foto’s door onze Hongaarse correspondent Mike van Stein, november 2022.


Ramon Bloem, mei 2023: “Bij de Gouden Leeuw in Zevenbergschehoek stond een Dongfeng uit Iran geparkeerd.”


Mark Bakker: “Gespot in Noord-Scharwoude.”


Anne de Boer: “Kloosterman Drachten, vele banden maken licht werk.”


Anne de Boer: “De vorige was de SB- 100. Dit is de SB- 110 voor intern container transport. Hoeveel er zijn weet ik niet, heb er nooit op gelet. Je ziet ze eigenlijk niet op de openbare weg. Mogelijk staat SB voor Sonac Burgum of Sonac Bedrijf o.d. Het laatste lijkt mij het meest voor de hand liggend. Groet Oane.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *