Hakkers heeft een hele lange gekregen

Op het MegaTrucksFestival pronkte hij al als poortwachter, maar op de valreep van 2023 is deze Iveco aan Verhuur- & Exploitatiemaatschappij Gebr. Hakkers BV afgeleverd.
Iveco X-Way
De prachtige X-Way AD350X46Y/PS 8×2 is door Iveco Schouten Almkerk klaargemaakt voor aflevering. De kraan is een Hiab X-Hipro 352 E-4 met een bereik van ruim 11½m. De opbouw van de 8½m laadbak met 9-tons dHollandia oprijplaten is verzorgd door Carrosseriefabriek Hartog-Est Waardenburg. Familiebedrijf Hakkers uit Werkendam is expert binnen de domeinen waterbouw, funderingstechniek en staalbouw. De nieuwe Iveco X-Way zal o.a. worden ingezet voor het vervoeren van eigen aannemersmaterieel, machines, staalwerk en een peilboot. Veel werkplezier toegewenst!
Iveco X-Way
Met dank aan Jurre Lammertse voor de informatie.
Iveco X-Way

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *