MegaTrucksFestival 2023 in de Brabanthallen was weer ouderwets gezellig!

Alleen jammer dat ik niet van gezelligheid houd…. maar wel van toffe trucks en die waren er ook! En van mijn vriendin, die was er ook. Klein tipje voor de organisatie: volgende keer bij het parkeren beter aangeven dat er áchter de Brabanthallen nog een gigantisch groot leeg parkeerterrein is. Terwijl daar amper iemand stond stond het op het voorterrein vol met mensen die buiten de vakken parkeerden en de boel blokkeerden.

Normaal zijn jullie van een evenement gewend dat ik ALLES op de foto zet. Nu niet, ik ben geen fan van indoor fotografie, bovendien hebben we niet alles gezien. Ook heb ik foto’s van trucks met publiek er tussen gelaten, bij wijze van sfeerbeelden. Er waren drie trucks aanwezig die hoog op mijn todolist van nog te fotograferen trucks stonden, daar ben ik erg blij mee ze nu met eigen ogen gezien te hebben. Zou van alle drie graag ook een eigen artikel maken, dus als iemand meer info heeft over één van de drie (ik noem ze hier onder bij de foto’s), hoor ik het graag.


De eerste van de drie truck-hoogtepunten voor mij.


Ruud zijn truck had vorig jaar al een eigen artikel, nu heb ik hem eindelijk zelf gezien.


De levens van deze truck


Speciaal voor mijn vriendin, die groot Stephen King fan is, had IVECO deze prachtig gespoten S-Way op de stand staan.


De levens van deze truck.


De tweede van de drie truck-hoogtepunten voor mij.


De derde van de drie truck-hoogtepunten voor mij.


De levens van deze truck.

3 Comments

  1. Sebastian Bliek 9 december 2023 Reply
    • Alex Miedema 10 december 2023 Reply
  2. Willem 11 december 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *