Deze DAF LF van Van Eijck is de helft van een duo

DAF LF Euro 6Op 19 juli 2023 werd een tweetal DAF LF Euro 6 door Truckland afgeleverd aan Van Eijck. Verkoper Klaas Hobo schreef daar destijds het volgende over: “Het heeft iets langer geduurd maar gisteren namens Truckland bij Van Eijck Mobility in Eindhoven twee stuks DAF LF 230 FA 12t met Miller Industries Century 311 lepelinstallatie afgeleverd. Vanwege de korte wielbasis hebben deze trucks een zeer kleine draaicirkel, hierdoor kunnen deze perfect ingezet worden in de stadscentra.”
DAF LF Euro 6
Voor mijn vriendin was het MegaTrucksFestival 2023 eerste keer dat ze met dit type bergingswagen werd geconfronteerd. “Is dit om mensen op te kruisigen?” vroeg ze toen we bij het lekkere kontje keken. Daar is hij natuurlijk niet voor gebouwd, maar met een beetje goede (of kwade?) wil lukt dat ongetwijfeld. Zou het niet aanraden.
DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *