Lolke en Robin Dijkstra nemen Hoek-Agro en Hoek-Trans over

DAF XF105
Vanwege aanhoudende gezondheidsklachten heeft Kees van der Hoek de aandelen van Hoek-Agro b.v. en Hoek-Trans b.v. overgedragen aan Lolke Dijkstra en Robin Dijkstra. Hoek-Agro b.v. is een im- en exporteur van het complete AGF assortiment. De export is voornamelijk gericht op Noordoost-Duitsland. Hoek-Agro b.v. levert dit complete assortiment met behulp van de eigen transportafdeling Hoek-Trans b.v. Beide bedrijven blijven hun werkzaamheden onder de huidige bedrijfsnamen uitvoeren.
DAF XF Euro 6
Doordat er geen sprake is van bedrijfsopvolging binnen de familie, is besloten om Hoek-Agro b.v. en Hoek-Trans b.v. voort te zetten onder leiding van Lolke Dijkstra en Robin Dijkstra. Er is gezocht naar een overnamekandidaat die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de serviceverlening aan de klanten. Lolke Dijkstra en Robin Dijkstra zijn al jaren werkzaam binnen de firma’s en zijn bij uitstek geschikt om dit belang te vervullen. Zij gaan deze nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan. De bedrijfsovername heeft geen gevolgen voor de medewerkers en de klanten, de activiteiten worden onveranderd voortgezet. Ook zal Kees voorlopig aanblijven om zijn kennis en ervaring over te dragen. Het familiebedrijf zal met Lolke en Robin en hun team de vertrouwde kwaliteit blijven leveren.
DAF XF Euro 6
Kees veel sterkte met de gezondheid! En Lolke en Robin gefeliciteerd met deze voor jullie mooie stap.
Volvo FH 4th gen
Volvo F10
Volvo FL6
DAF XF95

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *