De levens van de BS-BN-81

Scania R500
Scania R500De Scania R500 met kenteken BS-BN-81 is nieuw aangeschaft door Eelco Algra. Toen deze bij zijn oude opdrachtgever Smeding op kantoor kwam werken heeft eerst zijn jongere broer nog een tijdje met de truck gereden, daarna is hij naar Van der Mei uit De Knipe gegaan, die hem op moment van schrijven (18 januari 2019) nog steeds heeft. Met dank aan Erik Algera voor de tip en Hans Kramer voor de foto van de eerste jas. Overigens is Eelco ondertussen weer zelfstandig ondernemer, nu als consultant in de logistiek. Scania R500Scania R500Scania R500Scania R500Scania R500
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Lucas Ensing 19 januari 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *