DAF XG+ 530 FTG voor Van Hooft – Erwin Visser

Tekst en foto’s Erwin Visser

Erwin Visser kreeg vrijdagmorgen 19 januari een appje van Jos, één van de chauffeurs bij van Hooft, dat de nieuwe DAF er aan kwam. De auto was al in de media geweest aangezien de auto door Vlastuin opgebouwd is. Het gaat om een Daf XG+ 530 FTG. Chauffeur Jermaine is terecht trots op de nieuwe aanwinst en dat straalde er de hele avond wel vanaf ondanks dat het knap koud was buiten.

Ik heb niet veel foto’s gemaakt aangezien de auto er niet echt optimaal voor stond. En de meeste bezigheden zich binnen bevonden. Leuke bijkomstigheid is dat er steeds meer bekenden van me bij van Hooft zijn gaan werken de laatste maanden en dus ook meer aanspraak heb. Ander punt is dat er aankomende periode zoals van Hooft het zelf al aangaf in de media dat er voor veel gaat aankomen. Ook zware auto laadkranen in verschillende configuraties.

Voor het feestje was de 3600 ook nog van stal gehaald, die ik al een poosje terug gezien had, omdat hij bij een maatje van me wat onderhoud gehad heeft. Hier heeft DMS voor gezorgd waar ik op vrijdagmiddag na het werk wel regelmatig te vinden ben. Deze is samen met de nieuwe voor een filmpje en een serie foto’s van tevoren met filmploeg onderweg geweest. We kunnen dus weer terugkijken op een gezellige eerste levering dit jaar. En er gaan er nog wel meer komen als ik het goed heb bij meerdere bedrijven. Maar dat gaat plannen worden aangezien er weer een druk pull seizoen voor de deur staat. Terwijl ik mijn eerste blog van 2024 tik ga ik tevens straks voor het eerst op pad voor mijn eerste reportage voor de PullingPower van de Ntto waar ik sinds een jaar redactiemedewerker ben en nu voor het eerst een reportage mag maken voor het aankomende nummer. Om te beginnen wel met een truckpuller om erin te komen.
En dan is het weekend ook zo weer om. En is het weer tijd om geld te maken voor leuke dingen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *