De Kenworth K100 van Simon Koolhaas van binnen bekeken

Het leven zonder cabrio is maar een bummer. Het werd dus tijd om weer een SLK te kopen. Via marktplaats vond ik een mooi exemplaar bij Simon Koolhaas. Navraag leerde dat het dé Simon Koolhaas was, die de cabrio voor zijn vrouw verkocht. Wat is het toch een kleine wereld. We hadden geluk, de proefrit ging naar Simon zijn loods, zodat we meteen ook even de bekende en prachtige Kenworth K100 konden bekijken. Deze is in eigen beheer flink naar Simon zijn smaak aangepast, veel op maat gemaakte unieke eigen onderdelen en een verlengd chassis dat beter is dan nieuw! Zoals jullie zien is het nog steeds een proces om de trucks elke keer nog wat meer naar de eigen smaak te krijgen. Ik vind hem geweldig! We beginnen even met beelden van de Mackdag 2022, waar ik de truck voor het eerst trof, en het één van mijn favoriete aanwezige voertuigen was.
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100
Kenworth K100

De Freightliner FLA die ook in de loods staat mag er ook zijn!
Freightliner FLA
Freightliner FLA
Freightliner FLA

En voor de nieuwsgierigen, de Mercedes-Benz SLK in kwestie, die ik uiteraard zonder enige twijfel gekocht heb. Achttien jaar oud, dik 332.000 kilometer, maar nog bijna als nieuw! Ik ben er echt ontzettend blij mee.
Mercedes-Benz SLK

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *