DAF XD met Yntema opbouw voor Van der Ham Glasgroothandel


Afgelopen weekend heeft Van der Ham Glasgroothandel B.V. uit Oss deze DAF XD afgeleverd gekregen door Andy van Batenburg van TB Trucks. Deze aanwinst vergroot haar capaciteit en efficiëntie, waardoor ze nog beter kunnen voldoen aan de behoeften van de klanten. De kraanopbouw komt van RN (Rien Nijssen) uit Veldhoven en de opbouw is verzorgd door Yntema uit Heerenveen. Chauffeur Niels is vanochtend zijn werkweek ongetwijfeld met erg veel plezier gestart!

Van der Ham is een regionaal verzorgende groothandel in vlakglas die alle vakdisciplines in eigen huis heeft. Paradepaardje is de goed geoutilleerde slijperij waar vaklieden en een supermodern machinepark garant staan voor hoogwaardige eindproducten. Vrijwel elke bewerking wordt hier tot in de perfectie uitgevoerd: poly slijpen, facet slijpen, verstek slijpen, boren en CNC-bewerking. Van der Ham beschikt verder over een gigantische voorraad vlakglas, een expeditieafdeling met eigen kraanauto’s en een designkantoor dat alom geldt als hét regionale kenniscentrum op het gebied van vlakglas. De betrokken en klantvriendelijke medewerkers geven er voorlichting aan klanten, ontzorgen ze waar nodig en coördineren hier vandaan de complete goederenstroom.

Met dank aan Van der Ham voor de foto’s en informatie!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *