Cobalt: speciale trailers uit Zuid-Afrika


Lex Meeder weet hoe gek ik ben op onbekende merken, dit keer stuurde hij weer wat foto’s vanuit Zuid-Afrika.

Cobalt Engineering is een Zuid-Afrikaanse bedrijf dat zich richt op de productie van standaard en gespecialiseerde opleggers, op maat gebouwd om te voldoen aan de uitdagingen van de diverse en groeiende transportsector.

Het bedrijf werd in 1993 opgericht door York Zonneveld. Zijn creativiteit en visie zetten Cobalt op het pad om pioniers in de transportsector te worden. Cobalt streeft ernaar het verschil te maken door voortdurend innovatieve en eenvoudige oplossingen te vinden voor de unieke en complexe eisen van elke klant. Cobalt Engineering is steeds sterker geworden terwijl we met onze klanten samenwerken om betrouwbare trailers te creëren die lager, breder en sterker zijn om aan hun specifieke behoeften te voldoen – van bulkoverslag tot abnormale vracht.

Lex Meeder: “Het is misschien leuk om te vermelden dat de foto’s zijn gemaakt langs de N9/R61 net buiten Graaff-Reinet en dat de Volvo’s niet in het voor Vanguard kenmerkende geel met blauw zijn gespoten. De opleggers zijn wel Vanguard geel.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *