Den Hartogh neemt H & S over

MAN TGX 2nd gen
Zoals collega Arjan Velthoven van ttm inmiddels een paar keer per dag zegt: ALWEER een overname… Dit keer is het Den Hartogh (die zijn koninklijk, maar ik erken het koningshuis niet, dat even terzijde) die H&S, van oorsprong een Sneker bedrijf, overneemt. Hier onder het persbericht van Den Hartogh. Deze was in het Engels dus ik heb hem eerst even door Google Translate gegooid en aangepast waar nodig.
Volvo FH 2nd gen
Den Hartogh Logistics neemt H&S Groep over
Den Hartogh Logistics, gespecialiseerd in mondiaal transport voor de chemische, gas- en voedingsmiddelenindustrie, breidt haar portfolio uit met de overname van H&S Group, een leider in het transport van vloeibare voedingsmiddelen in Europa. Ubbo Hempenius, eigenaar van H&S Group, en Pieter den Hartogh, Group Managing Director van Royal Den Hartogh Logistics, tekenden op 15 maart 2024 een overeenkomst waarbij Den Hartogh alle aandelen in H&S Group verwierf.
Kromhout 4VS-AN
H&S wordt de vijfde business unit van Den Hartogh, naast de business units Liquid, Gas, Global en Dry Bulk. De overname omvat alle bedrijfsonderdelen en joint ventures van H&S Group, met uitzondering van de business unit Cleaning & Filling in Barneveld (NL). Door het dienstenpakket uit te breiden versterkt Den Hartogh zijn mondiale marktpositie als toonaangevende logistieke dienstverlener. De transactie is onderworpen aan goedkeuring door de toezichthouder.
Mercedes-Benz Actros MP3
Ubbo Hempenius: ‘De fusie van H&S Group en Den Hartogh is een uitstekende gelegenheid om onze krachten te bundelen en volledig te benutten, onze slimme logistieke oplossingen uit te breiden en ons bereik verder te ontwikkelen. Ik ben er, net als onze CEO Stefan Heintjes en onze Raad van Advies, van overtuigd dat dit de juiste stap voorwaarts is voor H&S. Het waarborgt de continuïteit en onafhankelijkheid van ons bedrijf. We creëren een duurzame toekomst voor onze teams en werken samen om nieuwe normen te stellen in de logistieke wereld. Bovenal zorgt het ervoor dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van een uniek en compleet mondiaal servicepakket.’
Volvo FH 4th gen
Pieter den Hartogh: ‘Uitbreiden naar een vijfde businessunit voor vloeibare voedingsmiddelen is een strategische keuze en bovendien dit kunnen doen in samenwerking met H&S, een familiebedrijf met zoveel raakvlakken qua historie, waarden en ambitie, maakt mij ongelooflijk trots. We voegen niet alleen activiteiten samen; we combineren onze verhalen, onze dromen en onze mensen. Het H&S-team is met hun expertise, grote kennis, ervaring en ambitie een waardevolle en welkome aanvulling op de Den Hartogh-familie.’
MAN TGX 2nd gen
De twee internationaal opererende Nederlandse familiebedrijven zijn beide toonaangevende logistieke dienstverleners met een rijke historie. Zij stellen veiligheid boven alles en delen waarden als transparantie, persoonlijke ontwikkeling en respect. De geschiedenis tussen de twee bedrijven gaat ver terug; Sinds 2001 lopen er samenwerkingsprojecten.

Volvo FH 3rd gen
MAN TGX 1st gen
Volvo F88
DAF 95

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *