Rondaan en Rinsma leverden een Scania met Epsilon kraan aan VDMM

Scania R530 XT
Voor Van der Meulen Metaal BV (VDMM) mocht Rondaan een door Scania dealer Scania Rinsma Berlikum geleverd R530 XT chassis voorzien van een Epsilon schrootkraan met 25 tons VDL haakarmsysteem. De Epsilon Q170Z96 is voorzien van een hoogzitbediening en is opvouwbaar achter de cabine met een poliep grijper. Om het geheel nog mooier te maken werd het chassis voorzien van in kleur gespoten zijafscherming. Voor extra opbergmogelijkheden werden assenkisten en nettenrekken gemonteerd. Dank aan Rondaan voor de info. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst voor de VDMMmers!
Scania R530 XTScania R530 XTScania R530 XTScania R530 XTScania R530 XTScania R530 XTScania R530 XTScania R530 XT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *