Mark Spier bekeek oldtimertrucks in Ergué-Gabéric


Via Reinder Meijer kreeg ik een aantal foto’s gemaakt door zijn maatje (zijn eigen woorden) Mark Spier van een oldtimer truck gebeuren in Ergué-Gabéric.

Ergué-Gabéric is een gemeente in het uiterste puntje van Bretagne, en daarmee dus per definitie dicht bij de Franse kust gesitueerd. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Quimper. Ergué-Gabéric telde volgens wikipedia op 1 januari 2021 8.553 inwoners. Gwenn-Aël Bolloré is de bekendste in het dorp geboren persoon. Als er geen oldtimer trucks zijn is het 17e-eeuwse orgels in de kerk gewijd aan de Bretonse heilige Sint Gwenhael het meest interessant om te bekijken voor mensen die van oude dingen houden.


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *