Erwin Visser beleefde weer een mooi pullweekend

Erwin Visser: “In het weekend van 5 en 6 Juli was er op pulling gebied veel te beleven. Door een verschoven wedstrijd door de regen de maand ervoor. En de al geplande wedstrijden was er dus genoeg te doen.
Zelf zat ik beide dagen in functie langs de baan. Als redactielid. En als fotograaf bij de andere organisatie. Achterberg vrijdagmiddag/avond was de aftrap voor mij. Deze verplaatste wedstrijd trok veel mensen en deelnemers. Waardoor en aan het eind van de week nog een paar klassen toegevoegd werden die een demo reden. Het verplaatsen van de wedstrijd was een goede keuze. Het was druk en een lag een mooie baan. Op een paar kleine druppels na kon de wedstrijd mooie verreden worden. De zaterdag had ik Cromvoirt op de planning staan. Weer voor de VTN aan de gang langs de baan. Dat was alweer even geleden door wat afgelaste wedstrijden. En door wat wedstrijden die afvielen waar ik zelf voor de NTTO aan de gang was. Deze wedstrijd was ook een mooie wedstrijd. Die begon in het zonnetje met wat wind. Alleen naam die wind wel regen mee. Dus werd de finale in een noodtempo verreden om de regen voor te blijven. Dit lukte met een mooie sleepwagen afstelling en snel en goed baan onderhoud. Dit leverde de nodige mooie plaatjes op. Tevens ben ik de afgelopen wedstrijden wat aan het experimenteren met lenzen om te kijken wat de vervolg stappen gaan worden voor een nieuwe camera en wat lenzen na dit seizoen. Vorige week had ik een 24-120 f4 lens getest maar die komt voor het mooie net niet ver genoeg. Deze 2 dagen had ik een 50-150 F2.8 lens geprobeerd. Dit komt meer in de buurt. Maar je zit te snel te dicht op de baan.
Maar dan verplaats je jezelf verder naar achteren. En dit gaf de afgelopen 2 wedstrijden wel hele mooie beelden. Daarom is dit ook meer een fotoblog. En kan ik nog een wedstrijd of 20 naar het eind van het seizoen nog het een en ander proberen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *