Volkswagen Polo Harlekin

Een paar dagen terug plaatste ik een foto van een Volkswagen Polo Harlekin op de WRENNIOB (Wie Rijdt Er Nu Nog In Een Oude Bak?) facebook-groep. Daarop volgde een stortvloed aan reacties. Zo leerde ik daar dat hij, in tegenstelling tot wat ik dacht, toch nieuw in Nederland is geleverd (grijze import door dealers? of gewoon regulier via Pon) en dat hij in vier verschillende kleurstelingen te koop was.

Ondanks dat je ze zelden ziet, heb ik er toch een paar in mijn archief. Elke keer als ik er één zie MOET die op de foto, ze blijven leuk!!!


Een Duitser in Tsjechië, 2006.


In 2010 in Amersfoort.


Dit exemplaar wat in 2010 in Friedrichshafen te koop stond is niet meer helemaal origineel.


In februari 2013 één in Drachten, aan het kenteken te zien tweedehands geïmporteerd.


En tot slot de Polo die de hele discussie aanslingerde, welke ik afgelopen zaterdag (juni 2013) in Worms tegenkwam.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *