Nieuwe Mitsubishi L200 op komst


Mitsubishi L200 Triton/Strada pickup which was launched in Thailand in November last year. While featuring improvements in its functionality and reliability as a work vehicle, it was developed as “The ultimate sport utility truck” and to provide an interior space with comfort levels on par with a passenger model. The diesel version of the L200 uses a turbocharged 2.4-liter MIVEC diesel engine which complies with European emission regulations. In addition it emits just 169 g/km of CO2, among the lowest in its class while delivering powerful output with 181 ps (High Power model). Four-wheel drive models employ the Super Select 4WD-II drivetrain from the Pajero*4 with four selectable drive modes to give the driver the ideal traction for any types of road conditions and outstanding all-terrain performance. The all-new Triton/L200 pickups are being introduced sequentially over the globe with plans to eventually introduce them into some 150 countries Triton/Strada pickup which was launched in Thailand in November last year. While featuring improvements in its functionality and reliability as a work vehicle, it was developed as “The ultimate sport utility truck” and to provide an interior space with comfort levels on par with a passenger model. The diesel version of the L200 uses a turbocharged 2.4-liter MIVEC diesel engine which complies with European emission regulations. In addition it emits just 169 g/km of CO2, among the lowest in its class while delivering powerful output with 181 ps (High Power model). Four-wheel drive models employ the Super Select 4WD-II drivetrain from the Pajero*4 with four selectable drive modes to give the driver the ideal traction for any types of road conditions and outstanding all-terrain performance. The all-new Triton/L200 pickups are being introduced sequentially over the globe with plans to eventually introduce them into some 150 countries Triton/Strada pickup which was launched in Thailand in November last year. While featuring improvements in its functionality and reliability as a work vehicle, it was developed as “The ultimate sport utility truck” and to provide an interior space with comfort levels on par with a passenger model. The diesel version of the L200 uses a turbocharged 2.4-liter MIVEC diesel engine which complies with European emission regulations. In addition it emits just 169 g/km of CO2, among the lowest in its class while delivering powerful output with 181 ps (High Power model). Four-wheel drive models employ the Super Select 4WD-II drivetrain from the Pajero*4 with four selectable drive modes to give the driver the ideal traction for any types of road conditions and outstanding all-terrain performance. The all-new Triton/L200 pickups are being introduced sequentially over the globe with plans to eventually introduce them into some 150 countries Triton/Strada pickup which was launched in Thailand in November last year. While featuring improvements in its functionality and reliability as a work vehicle, it was developed as “The ultimate sport utility truck” and to provide an interior space with comfort levels on par with a passenger model. The diesel version of the nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 nieuwe Mitsubishi L200 Mitsubishi L200 Mitsubishi L200 Mitsubishi L200 Mitsubishi L200 L200 uses a turbocharged 2.4-liter MIVEC diesel engine which complies with European emission regulations. In addition it emits just 169 g/km of CO2, among the lowest in its class while delivering powerful output with 181 ps (High Power model). Four-wheel drive models employ the Super Select 4WD-II drivetrain from the Pajero*4 with four selectable drive modes to give the driver the ideal traction for any types of road conditions and outstanding all-terrain performance. The all-new Triton/L200 pickups are being introduced sequentially over the globe with plans to eventually introduce them into some 150 countries
Op de autosalon van Genève zal de nieuwe Mitsubishi L200 aan het publiek getoond worden. Op de foto hierboven gaat het om een exemplaar dat bestemd is voor de Thaise markt, waar hij onder de namen Triton en Strada al sinds november 2014 te koop is. De dieselversie heeft een 2,4 liter MIVEC motor. Het vierwielaandrijfsysteem stamt van de Pajero. De L200 moet een echte wereldauto worden, het is de bedoeling dat hij straks in 150 landen te koop is.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *