Mercedes-Benz introduceert sportieve uitvoering van de Vito: de Vito Sport

Eind vorig jaar introduceerde Mercedes-Benz de nieuwe Vito, die vervolgens het afgelopen half jaar het succes van het voorgaande model naadloos wist voort te zeten. De uitstraling van bestelwagens neemt de laatste jaren in toenemende mate een sportieve wending. Reden voor Mercedes-Benz om aan de wensen van sportief ingestelde bestuurders en gebruikers tegemoet te komen met de Vito Sport.
Mercedes-Benz Vito
Sportief visitekaartje
De nieuwe Mercedes-Benz Vito is het toonbeeld als het om brandstofverbruik, rijeigenschappen, een kenmerkende uitstraling en comfort gaat. De uitstraling van een bestelwagen speelt een steeds belangrijkere rol bij het uitdragen van de bedrijfsidentiteit van een (zelfstandige) onderneming en om die extra te onderstrepen introduceert Mercedes-Benz een gelimiteerde uitvoering: de Vito Sport. Een fraai visitekaartje voor elke zelfstandige ondernemer.

Sowieso maken bij de Vito Sport flexibiliteit, inzetbaarheid, betrouwbaarheid en praktische toepassingen de dienst uit. Daarbovenop heeft de Vito Sport een uitgebreid pakket aan opties, tegen een aantrekkelijke prijs.

Sport design
Het exterieur en het interieur van de Vito Sport ademt naast luxe en comfort dankzij de stoere uitrusting een en al sportiviteit. De ingrediënten daarvoor zijn:
een Sport styling kit (voor- en achterbumper)
20-spaaks 17″ lichtmetalen velgen
Dubbelcabine Comfort PLUS
Gepolijste sidebars
Audio 10 met Bluetooth
Airconditioning TEMPMATIK
LED Intelligent Light System
Multifunctioneel stuurwiel

Standaard is de Vito overigens al ruimschoots voorzien van een uitgebreide uitrusting met onder andere Zijwindassistent, bandenspanningscontrolesysteem. ATTENTION ASSIST, ADAPTIVE ESP® met onder andere remassistent BAS PRO en adaptief remlicht, XENTRY KEY station voertuigdiagnose, dynamische onderhoudsintervalindicator ASSYST en standaard uitgebreide 24/7 pechhulp met MobiloVan door heel Europa.
De Vito, ook in Sport-uitvoering, staat borg voor gunstige exploitatiekosten, mede door het brandstofverbruik dat aanmerkelijk lager ligt vergeleken met zijn voorganger, en de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km (of twee jaar).

De Mercedes-Benz Vito Sport in de lengtevariant Lang, met 111 CDI motor en dubbelcabine in Comfort PLUS-uitvoering, is leverbaar vanaf € 29.990,-.

Met het nieuwe SterService wordt er vooraf en extra voordelig, onderhoud, reparatie en garantie afgedekt. Gecombineerd met een aantrekkelijk Financial Lease aanbod (60 maanden, 35.000 km/jaar, 20% aanbetaling en 20% slottermijn) is een Vito Sport al beschikbaar vanaf € 469,- per maand.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *