#myTdrive: Renault Trucks koop je online


Renault lady
Renault is vastbesloten haar marktaandeel in Nederland te verdubbelen. Om dat te realiseren hebben ze sinds vandaag een nieuw ijzer in het vuur: een webshop. Inderdaad, je kunt nu een spiksplinternieuwe Renault T-serie gewoon online kopen.
Renault T-serie
Daarmee heeft Renault Nederland een wereldprimeur te pakken, nog nooit eerder werden er nieuwe trucks online verkocht. Vooralsnog is er één model te koop, de T als 4×2 trekker met 430 pk en wat opties om het leven van de chauffeur wat comfortabeler te maken en brandstof te besparen. Hij is leverbaar in alle kleuren, zolang het maar wit is.
Renault T-serie
Het lijkt misschien raar, een truck online kopen, maar het brengt wel een aantal voordelen met zich mee. Belangrijkste is volgens Renault dat je niet teveel tijd, en daarmee geld, verknoeit aan uren lang met verkopers aan de koffie zitten. Je drukt op de bestelknop en alles wordt verder geregeld. De website (en verkoper Ed) zijn 24 uur per dag bereikbaar, de levertijd is op zijn hoogst 4 weken.
Renault T-serie
Bij de Renault T komt ook nog een kadootje: een TomTom Bridge. Dat is niet alleen een (uiteraard heel slim) navigatiesysteem, maar kan uitgebreid worden met allerlei andere software, zodat het in principe eigenlijk een tablet is.
Renault T-serie
Om de Renault T-Drive nog aantrekkelijker te maken is Eline de Vries ingeschakeld, iemand die zich zowel online als offline goed met trucks kan redden. Tot aan de RAI zal ze potentiële klanten met de T bezoeken. Uiteraard zal zowel de truck als Eline ook op die beurs te bewonderen zijn. De mensen die zo gelukkig zijn geweest in de tussenperiode van Eline een doosje te krijgen, kunnen die meenemen naar de Renault stand op de RAI, waar ter plekke een 3D model wordt geprint om mee naar huis te nemen.
Renault T-serie
De online T-Drive is een lease contract dat 36 maanden loopt, voor €1.550 per maand.
Renault T-serie

Renault T-serie

Renault T-serie

Renault T-serie

Renault T-serie

Renault lady

Renault lady

Renault lady

Renault lady
Wil je nu direct online een Renault bestellen? Dat kan op renaulttrucksonline.nl. Meer van Eline zien? Klik dan hier, of maak via de site van Renault een afspraak met haar, zodat ze langs komt om de Renault te showen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *