Ginaf X6 3231-CHF ~ Boomrooierij Weijtmans

GINAF X6 3231-CHF
Gespot in Barneveld, een pracht van een Ginaf X6 3231-CHF, van Boomrooierij Weijtmans. Er staat weliswaar DAF op de grille, maar hij is nadat hij in Eindhoven uit de fabriek is gerold, nog een keer een fabriek uit gerold in Veenendaal. De aandrijving op de vooras is inschakelbaar, normaal zijn alleen de achterste twee aangedreven. De opbouw is door Wille verzorgd.
GINAF X6 3231-CHF
GINAF X6 3231-CHF
Het toeval wil dat Sem Beekers de truck drie dagen na mij ook voor de lens kreeg, bij knooppunt Zonzeel langs de A16. Toen zag hij er toch heel anders uit, met rongen in plaats van schotten en een andere aanhangwagen.
GINAF X6 3231-CHF

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *