De jassen van de BB-XN-65

DAF 95
Een bedrijf dat al jaren niet meer bestaat (als transportbedrijf) is HTO, de Holwerder Transport Onderneming. Na een faillissement in 2007 is het bedrijf verhuisd naar het wat centraler gelegen Wolvega. Dat avontuur heeft niet lang geduurd, op 14 november 2009 nam Portena het bedrijf over, wat op dat moment uit 32 medewerkers en 18 trucks bestond.
DAF 95
Hans Kramer wees me er op dat hij een DAF 95 van HTO twee keer op truckfan.nl had geplaatst. Eerst in maagdelijk wit, later in de prachtige groen-gele kleuren van het bedrijf. Het is gemakkelijk te zien welke foto ouder is: de kentekenplaten zijn bij de tweede foto vervangen door de GAIK-platen die we tegenwoordig ook nog hebben.

Update 7 september 2022 van Perry de Bresser: “Hoi Alex ik zag op je website een Artikel over een daf 95 van hto ,de bbxn65. Deze daf is er 1 uit een serie daf’s destijds nieuw gekocht door rsb logistic Boxtel,ik heb helaas geen foto van dezelfde in rsb kleuren maar wel van een zusje ervan”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

3 Comments

  1. Eddie Minnema 29 augustus 2017 Reply
  2. Edwin berrevoets 24 september 2017 Reply
  3. Peter 10 februari 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *