Lichtmis in de bonen door gekantelde truck

MAN TGX 2nd genAfgelopen donderdgmiddag merkte de chauffeur van deze bulkwagen, geladen met koffiebonen, dat er te veel gewicht op zijn trekas drukte. Om de lading wat meer te verdelen besloot hij om bij het chauffeursrestaurant van De Lichtmis dan maar even te kiepen. Helaas verzuimde hij daarbij de stempels uit te doen, waarop de bulktrailer tegen een containerwagen aan is gevallen. Vrijdagochtend zijn de bonen in een andere truck gezogen, later is de trailer weer op haar wielen gezet.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genFoto’s en informatie: Jaco de Rijk.DAF 65Over deze DAF 65 hulpverleningswagen die ook ter plekke was volgt maandag in alle vroegte een eigen blogpost.

One Response

  1. jan 10 december 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *