Transport Compleet Hardenberg 2017

Gisteren, vandaag en morgen (21, 22 en 23 maart 2017, voor wie deze blogpost niet direct na publicatie leest) is en was de beurs Transport Compleet weer neergestreken in Hardenberg. Er was zoals altijd weer veel te zien! Enkele trucks uit deze blog zullen in de toekomst nog eigen posts krijgen. Maar in de eerste plek is het natuurlijk een netwerkbeurs. Ik had gisteren in ieder geval een geslaagde dag! Denk overigens niet dat er geen kop was, een groot deel van de foto’s is vóór openingstijd gemaakt, ik was al vroeg aanwezig om de Kleyn stand op te bouwen (standnr 501, direct naast de ingang).Iveco StralisScania R490Scania R490Mercedes-Benz Actros MP4Iveco StralisVolvo FH16 4th genDAF XF Euro 6Scania S730Volvo FE 2nd genVolvo FH 4th genFord F250Volvo FM 4th genMAN TGS 2nd genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FMX 2nd genFiat FullbackTerberg KingLifterRenault T-serieWeb opleggerVolvo FH 4th genScania P320Volvo FH 4th genHobur RMO-opleggerScania P-serieVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FM 4th genScania R450DAF CF Euro 6MAN TGS 2nd genScania S500Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genScania R450VW Crafter 2nd genGINAF X6 4446-TSDAF 95XFDAF CF Euro 6MAN TGS 2nd genFitzel onbekend/overigScania R410 (new)MAN TGM 3rd genRenault MasterMercedes-Benz VitoVW Transporter T6Volvo miniatuurMAN TGEFord TransitMAN TGX 2nd genScania R-serieMercedes-Benz Actros MP4MAN TGS 2nd genIveco StralisDFSK CityTransporterChevrolet onbekend/overigDAF XF Euro 6MAN TGS 2nd genIveco StralisScania R450 (new)Mercedes-Benz AntosMAN TGS 2nd genRenault T-serieScania SjompOnbekend LadyTerberg KingLifterOnbekend containerMercedes-Benz AntosFuso CanterOnbekend containerRenault Midliner

Nog meer foto’s van de beurs vind je op de Kleyn Trucks blog.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *