De oogst van 31 maart en 3 april 2017

Als dat niet mijn slechts klinkende titel ooit is, weet ik het ook niet meer. Gelukkig is de inhoud iets minder afgrijselijk dan de titel doet vermoeden. De 31e was ik aan het werk bij Kleyn in Vuren, omdat er veel moois bij de Goudreinet stond was ik een minuutje later op het werk. 3 april ben ik met mijn vriendin een rondje langs de met dartelende lammetjes bedekte zeedijk gereden en hebben we een ijsje gegeten in Harlingen. Stiekem natuurlijk gewoon een excuus om foto’s te maken, waar mijn vriendin al in Beetgum achter kwam. Geen paniek, ik heb het ruimschoots goed gemaakt. 😉 Genoeg gekletst, door naar de plaatjes. Scania R500Scania R500 ~ Laurens Røling Transport A/S.Scania 164Scania 164 ~ Sijtsma.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1 ~ Ruma.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Speksnijder.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Steinkühler.Renault T-serieRenault T-serie ~ Gruppo Cosoltrans.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Koopman.Mercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz Düsseldorfer.Scania 142Scania 142 ~ De Jong & Ypma.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Althuisius.Scania R450 (new)Scania R450 (new) ~ De Boer.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2 ~ Petit Pierre.DAF CF75DAF CF75 ~ De Vlas.DAF terminaltrekkerDAF terminaltrekker ~ De Vlas.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94 ~ Charrel van Schie.Scania R500 (new)Scania R500 (new) ~ Wezenberg.VDL Berkhof AmbassadorVDL Berkhof Ambassador ~ Arriva.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Jan v.d. Laak.Iveco StralisIveco Stralis ~ Van der Ven.Scania G420Scania G420 ~ H.D. de Haan.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Willems.Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen ~ Crit Beulen.Scania R450Scania R450 ~ Jan Dohmen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 Braas.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *