Rosenbauer Concept Fire Truck: de brandweerwagen van de toekomst

Rosenbauer Concept Fire TruckEen klein jaar geleden had ik al eens een artikel over de Rosenbauer Concept Fire Truck hier op de blog. Dit concept is nu daadwerkelijk gebouwd en werd vandaag op de Pier Afrika bij de Amsterdamse brandweer getoond. Het hoe en wat heb je vorig jaar uiteraard al gelezen, dus ik beperk me nu verder tot de plaatjes. Rosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire TruckRosenbauer Concept Fire Truck
Edit: deze beeldbewerkingen van Bart Boven laten zien hoe hij er in de Nederlandse kleuren uit zou gaan zien.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *