De levens van de BT-RL-48

Iveco StratorOp 19 november 2015 zette Jan Korte de Iveco Strator met kenteken BT-RL-48 op de foto op de Asterdwarsweg in Amsterdam-Noord. Op dat moment was de truck van Plomp Funderingstechnieken. Ik heb dezelfde truck ook op de foto gekregen, bij de intocht van het Truckstar Festival van 2008 op het TT-circuit bij Assen. Toen was hij nog van Flobe. Let vooral ook op de dikke beugel achter de dagcabine!Iveco StratorIveco StratorIveco StratorIveco Strator

Update: Iep van der Meer stuurde foto’s uit de Flobe periode mét trailer, waarvoor dank!


Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Henry 17 februari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *