De levens van de BS-SX-31

Scania P310Scania P310De door Rondaan met een VDL portaalsysteem opgebouwde Scania P310 met kenteken BS-SX-31 begon zijn leven bij Visser ATR uit Harlingen, een dochter van GP Groot. Scania P310In 2017 zette mijn vriendin de auto bij VDMM (Van der Meulen Metaal) in Leeuwarden voor de deur op de foto. Die huurde hem op dat moment van VisserScania P310Tegenwoordig rijdt de truck incognito rond, nadat VDMM de truck over heeft genomen.

Update april 2020: de truck is overgespoten, en heeft in de nieuwe hoedanigheid een eigen, bijzondere blog gekregen. Die vind je hier.

Update 2023: de truck is terug in Harlingen, nu van WR Unit. Foto Jannette Van der Ploeg.

Update 2024: er staat W. Dijkstra grondstoffen handel en advies in de lichtbak nu, een ander bedrijf van Willem Dijkstra van WR Unit. Willem was overigens bedrijfsleider bij Visser ATR voorheen, dus hij weet wat hij aan de truck heeft!
Scania P310

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *