Een vervolgverhaal met een lach en een traan – Tante Sjaan


Toen ik de blog over de levens van de BS-SX-31 online zette, had ik al contact met Jannette van der Ploeg. Haar overleden zwager was bij Visser de chauffeur van deze truck. Vanaf hier laat ik Jannette (tante Sjaan voor haar nichtjes) zelf aan het woord over deze prachtige verrassing van VDMM (Van der Meulen Metaal).

Vandaag (16 april, red) is het de verjaardag van Britt en Amber, maar ja corona maatregelen..what to do? Bij toeval kreeg ik vorige week een prachtige foto toegestuurd van Erwin zijn “oude” vrachtwagen die compleet overgespoten was in de kleuren van het bedrijf dat de wagen overgenomen heeft met de mededeling, vanaf volgende week rijdt die rond in Leeuwarden. Ik denk volgende week, volgende week zijn Britt en Amber jarig, hoe leuk zal het zijn als die wagen dan als verrassing langs komt. De vraag werd gesteld en het antwoord was (gisteravond) Ja! Het was nog even duimen draaien maar om drie uur ging de telefoon de wagen was bijna in Harlingen. En zo geschiedde het, luid toeterend kwamen we aangereden. Britt en Amber konden mooi even in de vrachtwagen plaatsnemen, net als hun vader. Ik vond het meer dan geweldig.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *